2018. január 18. csütörtök

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Ivóvíz az utasoknak a várótermekben

Ivóvíz vételezési lehetőséget alakított ki a közlekedési központ több Komárom-Esztergom és Fejér megyei autóbusz-állomáson. Az utasok számára fenntartott várótermekben Székesfehérváron, Tatabányán, Dunaújvárosban, Tatán és Komáromban az ivóvízhálózatra kötött vízautomatákat telepített a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., melyhez egyszer használatos poharakat is biztosít a szolgáltató. A nyári időszakban így az utazóközönség díjtalanul, kulturált körülmények között juthat frissítőhöz. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján régiós szinten egy hét alatt több ezer pohárnyi vizet vételeztek az utasok az autóbusz-állomásokon.