2018. március 19. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron a Zichy ligetnél a „Városi Szilveszter” rendezvényei miatt

2017, december 20.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérvárott a „Városi szilveszter” rendezvényei miatt 2017. december 31-én 15.00 órától 2018. január 1-jén 04.00 óráig a Mátyás király körút teljes szélességben lezárásra kerül az Ybl M. utca és Várkörút között.

A forgalomkorlátozás miatt 2017. december 31-én (vasárnap) 15.00 órától - 2018. január 1-jén (hétfőn) 10.00 óráig:

A Mór, Zámoly, valamint Lovasberény irányából / irányába közlekedő országos és regionális autóbuszjáratok a Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek.

A forgalomkorlátozásban érintett helyi autóbuszjáratok:

A „17”-es autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget –  Dózsa Gy. út – Várkörút terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradnak az alábbi megállóhelyek:

  • Szabadságharcos út
  • Ybl M. ltp.

A „26”, „26A”, „27” és „38”-as autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u. terelőútvonalon közlekednek.

Kimarad az alábbi megállóhely:

  • Ybl M. ltp.

---

A jelentősen megnövekedett vonalhossz miatt az autóbuszjáratok közlekedésében a menetrendben meghirdetett időpontoktól 4-5 perces eltérések is előfordulhatnak.

A külső végállomás irányába közlekedő helyi autóbuszjáratok az Ybl M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a terelőútvonalon rendszeresített Uszoda elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A belső végállomás felé közlekedő autóbuszjáratok az Ybl M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a Palotai úton lévő Gellért u. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A terelésben érintett, külső végállomás irányba közlekedő helyi autóbuszjáratok a terelőútvonalon lévő III. Béla király tér elnevezésű megállóhelyen nem állnak meg.

A belső végállomás irányába közlekedő járatok számára az eddigi gyakorlattól eltérően a Mészöly G. utcában ideiglenes megállóhely nem kerül kijelölésre.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

A Székesfehérvárt érintő helyközi autóbuszjáratok menetrendje itt, a helyi autóbuszjáratoké itt érhető el >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378    Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -