2018. március 19. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁS

2017. december 07.

1)    Az ajánlatkérő neve, székhelyének címe, telefon- és telefaxszáma:

KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (2800 Tatabánya, Csaba utca 19. Telefon: (+36) 34/515-220; Fax: (+36) 34/515-288).


2)    A pályázat tárgya:

Jelen felhívás a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Rákóczi úti illetve Bárdos úti telephelyeinek bérbeadására vonatkozó pályázati kiírás.


3)    A pályázat célja:

A KNYKK - Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. a gazdálkodás hatékonyságának növelése érdekében pályázatot folytat le a társaság Rákóczi úti és Bárdos úti, elsősorban Tatabánya helyi tömegközlekedésének lebonyolítását biztosító telephelyeinek bérbeadása céljából. A KNYKK Zrt. egyéb szerződéses kötelezettségei miatt nyertes ajánlattevő a bérbevett ingatlanokat kizárólag Tatabánya Helyi, illetve a tatabányai kistérség közforgalmú személyszállítással összefüggő feladatainak ellátására használhatja.


4)    A pályázat típusa: A pályázat nyilvános.


5)    Az ajánlattételi határidő: 2017. december 13. 10:00 óra.


6)    A részletes tájékoztató elérhetősége:

A részletes tájékoztató ingyenesen, kizárólag személyesen vehető át az ajánlatkérő székhelyén, 2800 Tatabánya, Csaba utca 19. Műszaki igazgatóság, 201-es számú iroda.

---

Kapcsolódó cikk:

- - -