2018. március 24. szombat


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

További megállóhely korlátozások a Pozsonyi úton

2017. november 08.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Pozsonyi út (Berényi út – Fiskális út közötti szakaszának) burkolatmegerősítési munkálatai miatt 2017. november 9-én (csütörtökön) 8.00 órától a megállóhelyet érintő munkálatok befejezéséig a Pozsonyi úton a Berényi út irányában lévő Pozsonyi út, Fiskális út elnevezésű megállóhely (a befelé irányban közlekedő 24-es és 25-ös jelzésű járatok megállóhelye) nem üzemel.

Az autóbuszok a már működő, Katona J. u. – Németh L. u. közötti területen (a megállóhelytől kb. 200 m-re a Berényi út irányában) kijelölt ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

A Berényi út irányba lévő Karinthy F. u., valamint a Fiskális út irányba lévő Pozsonyi út, Fiskális út elnevezésű megállóhelyek továbbra sem üzemelnek.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

Székesfehérvár helyi autóbuszjáratainak menetrendje itt érhető el >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378  Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

---

Kapcsolódó cikkek:

- - -