2018. március 24. szombat


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Székesfehérváron a Karinthy F. u. elnevezésű megállóhely forgalomkorlátozása

2017. október 30.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Pozsonyi út (Berényi út - Fiskális út közötti szakaszának) burkolat megerősítési munkálatai miatt 2017. október 31-én (kedden) 8.00 órától a megállóhelyet érintő munkálatok befejezéséig a Pozsonyi úton a Berényi út irányában lévő  Karinthy F. u. elnevezésű megállóhely (a befelé irányban közlekedő 24-es és 25-ös jelzésű járatok megállóhelye) nem üzemel.

A megállóhely helyett ideiglenes megállóhely kerül kijelölésre a Katona J. u. – Németh L. u. közötti területen (a megállóhelytől kb. 100 m-re a Fiskális út irányában).

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

További információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378  Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

---

Kapcsolódó cikkek:

- - -