2018. február 22. csütörtök


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Forgalomkorlátozás Dunaújváros helyi közösségi közlekedésében az Aranyvölgyi út felújításának II. üteme miatt

2017. szeptember 11.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Dunaújvárosban az Aranyvölgyi út felújításának II. üteme (Venyimi út és Szilágyi E. út közötti szakasz) 2017. szeptember 11-én indul és várhatóan 1 hétig tart. A munkálatok miatt a Hun utca a közösségi közlekedés elől lezárásra kerül. Fentiek miatt 2017. szeptember 11-től (hétfőtől) várhatóan szeptember 15-ig (péntekig) az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek:

...

A „23”-as és  „35”-ös  jelzésű helyi autóbuszjáratok a Venyimi út terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a TESCO elnevezésű megállóhelyet nem érintik, helyette a terelőútvonalon rendszeresített Nagyvenyimi elág. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

...

A „32”-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Magyar út – Petőfi S u. terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a 48-as Emlékmű elnevezésű megállóhelyet nem érintik, helyette a terelőútvonalon rendszeresített Nagyvenyimi elág. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

Dunaújváros helyi autóbuszjáratainak menetrendje itt érhető el >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 25/ 412-711 Dunaújváros, aut. áll.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

---

Kapcsolódó cikk:

- - -