2018. március 24. szombat


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Forgalomkorlátozások Komáromban 2017. április 23-án

2017. április 21.

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy Komárom belterületén 2017. április 23-án (vasárnap) kerül megrendezésre a 43. Komárom – Komárno Nemzetközi Futóverseny.

A rendezvény ideje alatt – 13:00 órától 15:30 óráig – a város több útszakaszán is lezárások lesznek, ezért a fenti időszakban az Almásfüzitő irányából/irányába közlekedő járatok nem érintik a „Komárom, Szabadság tér” elnevezésű megállóhelyet, helyette a „Szamos utca” elnevezésű helyi járatos megállóban állnak meg.

A „Komárom, Klapka u.” elnevezésű megállóhelyet egyik irányból sem érintik a járatok, helyette csak „Komárom, autóbusz-állomás”-on lehetséges a járatokra a fel-, illetve leszállás.

Az Erzsébet-híd lezárása miatt a Komáromból 14:20 órakor induló 228/7-es számú, valamint a Komárnoból 14:35 órakor induló 228/8-as számú járat NEM KÖZLEKEDIK!

---

A menetrendi tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le >>

Az autóbuszjáratok közlkedéséről további információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 34/340-296    Komárom, autóbusz állomás

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Az autóbuszjáratok menetrendtől eltérő közlekedéséért szíves megértésüket kérjük! Türelmüket megköszönjük.
Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -