2018. március 21. szerda


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Székesfehérvár helyi autóbusz-közlekedésének utas-elégedettség vizsgálata

2017. január 01.

A KNYKK Zrt. megbízásából Székesfehérvár helyi autóbusz menetrendjével kapcsolatban 2016. november 21. és 27. között utas-elégedettségi vizsgálatot végzett egy független szakértő cég. A KSH és a KNYKK Zrt. adatait figyelembe véve, személyesen, reprezentatív mintavétellel kérdezték meg az utasokat a jelenlegi menetrendről alkotott véleményükről.

Az egy hetes felmérés során 1.041 fős mintavétel történt. Az eredmények alapján elsődlegesen kijelenthető, hogy a székesfehérvári menetrendet többségében elfogadják az utasok, összességében a megkérdezettek 70%-a volt elégedett vagy nagyon elégedett a helyi közlekedéssel. Vannak ugyanakkor hibák is a rendszerben, amelyek korrekcióra szorulnak. Az utasok a hétvégi járatsűrítéseket, a kórház és a rendelőintézet elérésének javítását, a vonat- és buszközlekedés összehangolását, a csatlakozások felülvizsgálatát jelölték meg legnagyobb számban fejlesztési lehetőségként.

Az Önkormányzat és a KNYKK Zrt. a felmérés adatait és a felmérést végző cég javaslatait is felhasználva közösen dolgozik Székesfehérvár helyi menetrendjének és vonalhálózatának fejlesztésén.

...

Az utas-elégedettség mérés eredményeinek elemzése az alábbi linken tölthető le:

...

Ha véleménye van Székesfehérvár helyi közlekedéséről vagy a közzétett utas-elégedettségi vizsgálatról, kérjük, ossza meg velünk.
Utasaink észrevételeit, javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -